Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Så att spåra historien av bilen

Spåra historia av en bil kan vara mycket fördelaktigt för ägaren eller potentiella ägare av en bil. Historien om en bil är lagrad i chassinumret. En VIN kommer att associera fordonet med ett varumärke, märke och modell av bil. Om bilen har varit i en olycka, kommer de flesta gånger olyckshändelser rapporteras under VIN. Fordonsunderhåll kan bli dyrt så det kan vara bra att veta i förväg vad du kan titta på när det gäller möjliga underhåll av fordon. Fordonsunderhåll utförs av en återförsäljare eller mekaniker kommer generellt att registreras till VIN liksom. Om du beslutar att sälja eller handla i en bil, som har en tydlig fordon historia för potentiella köpare kommer att hjälpa i försäljningsprocessen. Instruktioner
1

Hitta chassinumret på bilen och spela in det på papper. Om bilen gjordes efter 1981, kommer VIN göras från bokstäver och siffror och består av 17 tecken totalt. Ett fordon som gjordes före 1981 kommer att ha en VIN 11 och 17 tecken.
2

Skriva ut ett aktuellt fordon historia rapport från ett företag på nätet som Carfax eller AutoCheck (se referenser). Ett fordon historia rapport kommer generellt avslöja om bilen någonsin har varit i en olycka, ombyggd eller bärgades och titeln historia.
3

Besök National Vehicle Motor hemsida Titel Information och forskning fordon historia med en av regeringens godkända leverantörer.
4

Prata med individer och återförsäljare som kan ha ägt bilen innan. De kan ge värdefull information om underhåll, tidigare ägare och egen bil historia rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79401.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.