Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du köper Military Hummer

Militären Hummer är en imponerande och imponerande fordon , och därför är det tydligt varför entusiaster i allmänheten kan vara intresserade av att köpa en . Det finns begränsade lagliga sätt att göra detta . Allmän Info

Köpa en hummer direkt från militären är mot lagen . Militären inte har rätt att tillåta offentlig försäljning av dessa fordon och Department of Transportation har diskvalificerat dessa hummers från privat bruk .
Skrot

Du kan kanske hitta en nedlagd militära hummer sälja som skrot . Om du har kunskap , utrustning och delar , är det inte omöjligt att återställa fordonet till någon fungerande stat . Naturligtvis måste du veta om ett skrotupplag som har en relation med militära skrot leverantörer .
Överskott


Det är lagligt att köpa en hummer anses militär överskott . Även om denna typ av händelse är sällsynt , det kan fortfarande hända . För att korrekt köpa fordonet , måste transaktionen ske genom Defense återanvändning och marknadsföring service . Offentliga köpare måste vänta , men tills andra myndigheter , organisationer och välgörenhetsorganisationer har först gjort sina val .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79376.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.