Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur till Spår Ägande av bilar

Du kan se till att du placerar dina pengar mot en begagnad lämpligt fordon genom att undersöka dess ägande historia. En historia rapport kan även avslöja vägmätare bedrägeri. Som kund är en av de mest chockerande upptäckter lärande som du har investerat tusentals dollar i en bil som är bortom reparation. Lyckligtvis kan dessa predikament undvikas genom registreringsnumret sökningar. Instruktioner
1

Klicka på länken i avsnittet Resurser för att komma åt License organisationen Plate Sök. Skriv in registreringsnumret på den önskade bilen på hemsidan. Välj status och tryck "Sök".
2

Vänta några minuter medan USA Division of Motor Vehicle Services söker efter en matchande post, vilket avslöjar den stat där bilen är registrerad. Addera 3

Skicka in en elektronisk betalning med ett betal-eller kreditkort för att få tillgång till bilens chassinummer (VIN), ägande historia, registrerad lien innehavaren, märke, modell och licensens utgångsdatum .
4

Använd VIN-nummer för att få ytterligare historia rapporter och för att ytterligare minimera riskerna när man beslutar att köpa ett fordon. Välj från etablerade, välrenommerade webbplatser som AutoCheck, CarFax och VinCheck. Jämför varje tjänstens funktioner för att upptäcka en som bäst uppfyller din budget och behov.
5

Ta upp eventuella problem med bilen under förhandlingsprocessen att härleda huruvida en reducerad erbjudande är motiverad.

6

Samla dina fordon rapporter och ta dem med dig till inspektionen stationen. Kontakta en certifierad bilmekaniker, som kan hjälpa att minska risken för olyckor och skador med hjälp av auto-rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79563.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.