Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man se om en bil titel är Valid

När du köper en begagnad bil, det finns ett antal saker du bör kolla in eller undersöka för att se till att du får det bästa möjliga. Varje gång ett tag, kanske en bil shopper hitta en bil som verkar vara för bra för en affär. Ibland säljaren är bara att försöka sälja bilen snabbt, men andra gånger det låga priset kan vara att kompensera för ett annat problem. Fordon med titeln problem kan vara mekaniskt fin, så du kanske inte upptäcker problemet tills du går att registrera din nya bil, bara för att lära sig att säljaren hade rätt att sälja den till dig. Att få dina pengar tillbaka kan vara näst intill omöjligt, så det är viktigt att se till att en bil har en giltig titel innan du köper den. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens VIN (chassinumret). Den VIN blir det 17-siffriga numret stämplat på en särskild skylt på vänster hand i instrumentpanelen, skrivet på en etikett i dörrkarmen och noterat på titeln, registrering och försäkring pappersarbete. Den VIN identifierar den specifika bilen.
2

Ge VIN till ett företag som utför sökningar fordon historia, såsom CarFax eller AutoCheck. Fordonet historia sökning kommer att dra upp alla inspelade information om fordonet.
3

vänta på att få din rapport fordon historia. Det bör bara ta ett par minuter, och kommer att avslöja eventuella titel problem, såsom en bärgning titel eller ett börsnoterat lien innehavaren.
4

Kontrollera att informationen om titeln matchar det du vet. Även om fordonet historia rapport kommer tillbaka klart, bör du undersöka fysiskt titeln för att se den registrerade ägaren är samma person som säljer du bilen och att titeln har undertecknats på rätt ställen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79510.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.