Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar en bilägare

Forlorn gamla bilar att bostadspriserna familjer tvättbjörnar kan locka bilentusiaster att bogsera hem en räddad skatt. Men bara för att bilen korroderat oigenkännlighet eller inte springa, inte garanterar övergiven status. Stöld, naturkatastrof eller ägare sjukhusvistelse eller förskjutning kan orsaka separation från en rättmätig ägare. Den angivna ägaren måste ta emot anmälan före destruktion eller omlokalisering. För fordon tillverkade på 1950-talet eller senare, en VIN, eller chassinummer, hjälpmedel i sökningen. Instruktioner
1 Skriv ner VIN-nummer.

Hitta ramnumret. Titta på passagerarsidan av instrumentbrädan närmast vindrutan. Om rost döljer det, kontrollera insidan kanten av dörren. Vissa delar också bära VIN. Skriv numret ner försiktigt. Sedan VIN består av bokstäver och siffror, skriva ut det med versaler för att undvika fel. Du kommer inte ihåg om du klottrat ner en "5" eller "S" senare.
2 Ett uppköpserbjudande kan vara oönskad värvning.

reda på om din avsikt att kontakta ägaren är tillåten. Individer får använda titeln uppgifter för forskningsändamål, men får inte använda motorfordon poster för värvning. En ägare kan tolkas som ett erbjudande om köp som oönskad värvning.
3 Vänta i kö på DMV för posterna.

stå i kö på den lokala avdelningen av motorfordon eller av tillståndkontoret. Byrån varierar från staten. Presentera VIN att begära en abstrakt rekord. Inspektionen meddelar ett abstrakt utelämna ägarens kontaktadress om inte beställaren visar tillåten användning.
4 Kommuner hitta ägaren.

Kontakta lokala myndigheter. Enligt Drivers Protection Act, innehåller tillåten kontakt "För användning i att underrätta ägarna av bogseras eller i beslag fordon." Brottsbekämpning använder också rekord i samband med utredningar och att meddela ägaren av återvunna egendom. Processen resulterar inte i ett inköp av fordon, men den rättmätige ägaren finner sin bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79337.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.