Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar en bil du ägde Utan VIN

Varje bil har ett unikt chassinumret, eller VIN. VIN ger en kortfattad referenspunkt att hitta ett fordon i en databas. Varje stat använder VIN för att registrera varje bil på vägen, och alla bil försäkringsbolag använder en VIN för att identifiera de fordon som omfattas av firman. När du försöker att hitta en bil som du en gång ägt, och är inte i besittning av VIN, måste du hitta en annan metod för att hitta bilen. Du kan hitta en bil utan VIN. Instruktioner
1

Använd numret registreringsskylten. Den motorfordon avdelning i ditt tillstånd använder registreringsnummer samt VIN för att identifiera alla fordon. Du kan forskning en överföring av äganderätten med registreringsnumret. Den motorfordon avdelning i ditt tillstånd kanske inte håller att avslöja personliga detaljer om den nuvarande ägaren, men avdelningen kommer att kunna lokalisera fordonet i systemet. När fordonet befinner sig kan de också ge dig VIN om du så önskar.
2

Sök efter bilen med ditt körkort nummer. Varje motorfordon byrå upprätthåller en omfattande individuell journal över sina förare, avgränsas med förarens licensnummer. Dessa register skall innehålla alla bilar registrerade under ditt namn. När bilen ligger i systemet, kan presidiet ge dig VIN för användning i framtiden.
3

Kontakta försäkringsbolag som försäkrade bilen medan du var ägare. Informera dem som du vill placera VIN-nummer på bilen. Bolaget kommer att be dig att bekräfta vissa uppgifter för att se till att du är den du säger att du är. Vid verifiering av din identitet, kommer försäkringsbolaget uppfylla din begäran och förse dig med VIN.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79521.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.