Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du hittar Car Liens

Ta på en bil som har en befintlig kvarstad innebär att ett lån med bilen som säkerhet är fortfarande aktiv och obetald. Den ursprungliga ägaren kan ha använt bilens titel för att få ett personligt lån eller kan ha fått ett lån för att köpa bilen själv. Om den ursprungliga ägaren standard på lånet, har den finansiella institutionen rätt att göra anspråk på bilen för att kompensera sina förluster. Det kan göra detta även om du har betalat för bilen och hade titeln sätta in ditt namn. Forskning varje fordon titel och kvarstad historia innan du köper den, speciellt från en privat säljare. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
rapport fordon historia
Lien frisättning
Visa fler instruktioner
1

Välj en respektabel online-motor spårsökning ( se referenser) för att köpa en rapport fordon historia (VHR). Historien rapporten identifieras befintliga panträtter samt bilens fysiska historia och hur många ägare det har haft. En VHR kostar mellan $ 25 och $ 45, såsom av 2010.
2

Typ bilens VIN i sökmotorn och betala för din VHR med ett kreditkort på nätet. VIN ligger på titeln och registreringsformulär samt etiketten på nedre insidan av förarsidans dörr. Om några panträtter har tagits ut mot din bil, kommer de att listas på VHR.
3

Besök din lokala avdelning av motorfordon eller motorfordon Administration att begära en rapport Titel Abstract, vilket kommer att ge dig information om det aktuella kvarstad mot titeln. De tillhörande avgifter och applikationer för att fylla ut varierar från stat till stat.
4

Besök din statens Department of Motor Vehicle hemsida för att begära en titel historia kolla på nätet. De flesta stater tillåter dig att begära en titel historia kontrollera via telefon och via mail också. Ge VIN, fordon och fordonets år.
5

Få en lien utsläpp från finansiella institut om lånet betalades ut i sin helhet av tidigare ägare men inte släppt från titeln av fordonet. Ägaren måste begära kvarstad release. Om institutet har sedan gått i konkurs, har ägaren ansöka till FDIC (se Resurser) för en panträtt release. Framlägga bevis om betalning kommer att påskynda processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79365.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.