Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hittar VIN-nummer med sifferknapparna License Plate

Registreringsskylt tal, stämplade på metall eller plast registreringsskyltar knutna till motorfordon och släpvagnar är staten utfärdade identifikationsnummer. Det bästa stället att få en upp-do-date omvänd rekord registreringsskylt för att kunna placera ett chassinumret är en State Department of Motor Vehicles kontor. Förarens Privacy Protection Act begränsar vem som kan köra sådana DMV rapporter (se referens 1). Instruktioner
1

Hitta en lokal DMV kontor. Politik som lämnar rekord förfrågningar varierar från land till land, så först kontrollera med din statliga DMV att se över sina krav. För att hitta en lokal DMV kontor, gå till Onlinedmv.com och antingen välja ditt tillstånd i "Sök DMV av staten" menyn längst upp på sidan eller klicka på ditt tillstånd länk i mellersta kolumnen. Efter att lokalisera en lokal DMV kontor, ringa eller skriva för att fråga om politik rekord hämtning.
2

Bekanta dig med DPPA. Den DPPA skyddar integriteten hos människor genom att förbjuda utsläpp och användning av förarnas personliga information från statliga motorfordon poster (se referens 1). Dessa restriktioner inkluderar vem kan köra siffror registreringsskylt för att hämta information (t.ex. vins). De som har laglig rätt att köra siffror registreringsskylt inkluderar licensierade privata utredare, brottsbekämpning, arbetsgivare, de som har fått en övergång till sådan information från fordonets ägare och ägarna själva. Att granska DPPA, gå till Epic.org, klicka "politiska frågor" i den övre blåa fältet, bläddra ner på sidan och klicka på "Driving Records" länken.
3

Bifogar den fordonets ägare till DMV. Om du inte är ägare till fordonet registreringsskylt, be ägaren att följa med dig till DMV kontoret för att placera en begäran om en registreringsskylt rapport. De flesta DMV kontor begära en ägare att kontrollera sin identitet genom att visa hans tillstånd körkort.
4

Skaffa en undertecknad release. Om ägaren inte kan följa med dig till DMV kontoret, begära en undertecknad frisättning från ägaren (som inkluderar ägarens namn, körkort nummer, registreringsnummer och ett uttryckligt godkännande för utsättning av register för att registreringsskylt). De flesta DMV kontor kräver detta undertecknade versionen också vara attesterad (för att kontrollera din statliga DMV politik, se steg 1).
5

anlita en privatdetektiv. Om du har behörighet att få VIN genom en omvänd registreringsskylt kontroll (se steg 2), behåller en privatdetektiv för att göra sökningen åt dig. För att hitta en kvalificerad utredare, kontakta din statliga professionell privatdetektiv association. PI Magazine listar alla statliga privatdetektiv sammanslutningar (gå till Pimagazine.com, och under "PI Länkar"-menyn i det övre blåa fältet, välj "statliga föreningar -. USA" Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79313.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.