Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du tar reda Reparation Historien om en bil

Innan du köper en begagnad bil är det viktigt att göra så mycket forskning som du kan på bilens historia. Du kommer att vilja ta reda på om bilen har gått inspektioner statliga fordon, rapporterade sin olycka historia, ägande, körsträcka samt dess historia reparationer. Innan boomen i Internet-tjänster, att hitta en bil för reparation historia skulle ha krävt att be sina tidigare ägare för reparation fakturor eller erhålla rapporter från mekaniken som servade bilen. Med Internet, kan du enkelt få information om bilen historia som du behöver genom att fylla i några detaljer och göra en liten betalning. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN)
Visa fler instruktioner
1

Hitta bilens Vehicle Identification Number, eller VIN. VIN är 17 siffror och består av siffror och bokstäver. Det är oftast placerad på en dekal som är på insidan ramen på förardörren eller nära vindrutan på förarsidan. VIN läge, dock är beroende av märke och modell av bilen.
2

Gå till ett fordon databas webbplats använder Internet. Det finns ett antal tjänster som finns tillgängliga, inklusive CARFAX.com eller AutoCheck.com (se Resurser).
3

Typ i bilens Vehicle Identification Number för att börja din sökning.

4

Fyll i de återstående registreringsuppgifter, inklusive ditt namn, postadress, e-postadress och betalningsinformation.
5

Välj ett av de betaltjänst alternativen. Bil databas webbplatser kommer att debitera dig en nominell avgift för att dra en rapport bil historia eller en något högre avgift för att dra flera rapporter.
6

Ladda bilens historia rapport och leta efter avsnittet om att detaljerna dess reparation historia . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79469.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.