Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hitta en ägare av en begagnad bil

Om du är nyfiken på tidigare eller nuvarande ägare av en begagnad bil, kan du enkelt kolla upp det på nätet om du har bilens VIN (Vehicle Identification Number). Varje bil har en unik VIN som kan tillåta dig att dra upp en bils hela historia, inklusive tidigare ägare. Tyvärr, om du försöker att leta upp ägaren information om en bil som är närvarande eller tidigare ägdes av en återförsäljare, kommer du inte att se några specifika namn. Saker du behöver
Bilens VIN
Visa fler instruktioner
1

Be att se titeln om du köper en bil från en privat säljare. Ägarens namn kommer att vara på titeln. Du kan fråga om tidigare ägare, men du kan inte få mycket information. Om du köper från en bilfirma, kan de inte berätta den tidigare ägarens namn.
2

Hitta VIN. Du kan hitta den på bilens vindruta på en liten gravyr, som skyddar den mot tjuvar. Du kan också hitta den på förarsidans dörr, där den stängs. Annars kan du hitta VIN på titeln, försäkring eller registrering.
3

Gå till en webbplats som är-det-en-lemon.com, Carfax.com, eller Cardetective.com och ange VIN i deras sökfält. Om din bil har en historia, kan du köpa en rapport från den webbplats som visar dig alla de tidigare ägarna, om det har varit i en olycka, och all annan relevant information.
4

Kontakta din lokala DMV (Department of Motor Vehicles) för att se om du kan ta reda på om ägarna. Endast använda detta som en sista utväg, eftersom vissa stater kommer att vägra att lämna ut någon information om tidigare ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79307.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.