Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur Forskning Bil Historia

När du köper en begagnad bil, konsumenter söker efter en bil som är bekväm och pålitlig. En vanlig metod bland privata och återförsäljare-baserade begagnad bil försäljare underlåter att nämna ett fordons problem. Att sälja ett visst fordon, är bilen ofta primped och konsumenten erbjuds en rabatt på en till synes bra bil. Det är viktigt att ordentligt undersöka en bil innan man köper. Genom att få en bils chassinumret, kan du forska ett fordon för att fatta ett välgrundat beslut. Instruktioner
1

Besök säljaren av fordonet. Ha en konversation och ställa frågor till honom om fordonet. Ta upp viktiga punkter såsom olyckor bilen har varit inblandad i, större reparationer gjort med bilen och information om tidigare ägare.
2

Anteckna all information som du finner användbar. Inspektera bilen och leta efter kosmetiska skador. Om du är intresserad av att köpa bilen, få bilens chassinumret från säljaren.
3

Skaffa en komplett bil rapport. Detta kan göras genom att besöka din lokala DMV och presentera ett representativt med bilens VIN. Be om en komplett bil rapport. Statliga fordon rapporter är ibland inte lika exakt som de som kan erhållas genom olika online-företag. Besök CarFax eller Auto Check och köpa ett komplett fordon rapport. Granska bilen rapporten för eventuella problem.
4

Markera några viktiga punkter från fordonets rapporten och anteckna dem.
5

uppvisa fordonet rapporten och dina anteckningar till säljaren av bilen. Be honom att förklara eventuella frågor du kan ha om bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79451.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.