Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man spårar Status för en Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan är i sin femte generation. Dodge nyligen uppfräschade fyrdörrars minibuss med en V6-motor och en slankare kropp. Den officiella Dodge Grand Caravan webbplats är mycket interaktiv och låter dig bygga din egen bil, ändring av funktioner och specifikationer för att erhålla en faktisk Tillverkarens rekommenderade cirkapriser. Om du väljer att beställa en egen bil, måste du vänta tills produktionen är klar, men du kan följa bygget status genom att kontakta din lokala återförsäljare. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Vehicle ordernummer (VON)
Visa fler instruktioner
1

erhålla chassinumret (VIN) eller fordonet Beställningsnummer (VON) från din lokala återförsäljare. En säljare eller en flotta chef kan ge dessa siffror. Antingen numret kan användas för att spåra din Grand Caravan, så se till att skriva ner dem och förvara dem på ett säkert ställe.
2

Ring din lokala återförsäljare. Kontakta den återförsäljare som kommer att få leverans av din minibuss och höra sig för att bygga status. Be att få tala med den säljare som sålde du din bil, eller till flottan manager. Generellt tar Dodge sex till 12 veckor att tillverka ett fordon, så begär beräknad ankomstdag för att ha en aning om när bilen kommer att vara redo för upphämtning.
3

Ge antingen din VIN eller din VON för att ta reda på aktuell build status. Flottan chef har tillgång till produktionen status och kommer att söka upp ditt fordon i systemet genom dess VIN eller VON.
4

Ring generalagenten regelbundet. Kolla in varannan vecka för att övervaka bilens utveckling. Om du snabbt behöver veta statusen på din bil utanför normal kontorstid kan du ringa Dodge allmänna numret kundservice. (Se Resurser.) Katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79548.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.