Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar en Vehicle Identification Number för en Camaro

Fordonets identifieringsnummer eller VIN, är din Camaro unika serienummer som krävs för registrering och försäkring. Dessutom, kan ha matchande VIN-nummer på en prestanda-optioned Camaro på speciell utrustning och sällsynta alternativ ibland fördubbla värdet av fordonet. Dessutom, kan känna din Camaros VIN hjälp vid beställning specialitet delar under ett restaureringsprojekt. Att hitta VIN-nummer är lätt. Saker du behöver
Camaro
Lamp
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på VIN plattan. På 1967 Camaro modellerna är aluminium, reverse-stämplade VIN plattan ligger på nedre delen av förardörren på gångjärnet pelaren. År 1968 blev VIN plattan synlig från utsidan av bilen, som ligger högst upp på förarsidan instrumentpanelen.
2

Läs VIN-nummer. Från och med 1967, var VIN en 13-siffrig alfanumerisk kod som beskrivs Chevrolet bil division, kroppstyp och modell, motortyp, tillverkningsår och monteringsfabrik. Allt detta följdes av ett sex-siffrigt serienummer unikt för det aktuella fordonet. År 1981 blev VIN 17 siffror.
3

Lokalisera andra VIN stämpel på cylinderblocket pad. För V8-motorer, är denna stämpel på höger framsida av motorns cylinderblock. För V6-motorer, är stämpeln ligger på inline sexor bakom distributören. Se till att detta VIN matchar första VIN du ligger.
4

Leta tredje VIN-koden, som är stämplat på växellådshuset. Denna tredje frimärket ska matcha de två första ligger. Om alla tre VIN-koder är identiska, då din Camaro är en autentisk modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79576.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.