Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar en kvarstad innehavare av ett fordon genom VIN

En lien innehavaren att en bil är en person eller enhet som tillhandahåller finansiering och aktier titel (ägande) tills finansieringen åtagandet börjar betalas ut. Förarens Privacy Protection Act från 1994 (DPPA) begränsar vem lagligen kan begära rapporter bilägande (baserat på siffror för ett fordon, eller vins) från Department of Motor Vehicles kontor. Mening, kan en person som önskar erhålla en sådan rapport inte göra om inte ägaren följer honom till DMV, ägaren ger skriftligt tillstånd till att personen sedan tar till DMV, eller, i samband med ett rättsligt förfarande, ett bilägande rapport kan erhållas genom ett domstolsbeslut eller ärendenummer. Instruktioner
1

Hitta en lokal DMV kontor. Den inofficiella DMV Guide (se Resurser) listar kontaktuppgifter, inklusive adresser, för statliga DMV kontor. Ring kontoret i förväg och kontrollera att det ger rapporter bilägande utifrån Vins. Om den inte gör det, kan det berätta vilka andra DMV kontor gör.
2

Bifogar ägaren till DMV och begära en bil rapport historia ägandet baseras på VIN. För att skydda människors privatliv, kommer DMV kontor ger inte rapporter bilägande till någon annan än ägaren, förutom till en person eller enhet som har lagligt tillstånd eller en person med skriftligt tillstånd från ägaren.
3

Skaffa skriftligt tillstånd om ägaren inte följa med dig till DMV. Begär ägaren skriva en release som innehåller ägarens namn, adress, VIN och uttryckligt tillstånd till DMV för att släppa en rapport bilägande till mottagaren identifieras i frisläppandet. På grund av integritetsfrågor, kommer många DMV avdelningar kräva frisläppandet att vara attesterad i närvaro av ägaren, så kontakta DMV kontoret i förväg och fråga om utsläpp måste vara attesterad.
4

Skicka in begäran till DMV. Skicka in den personligen för snabbast svar. Vissa DMV kontor accepterar också elektroniskt eller postade förfrågan. Kontakta din lokala DMV kontor och fråga om sin politik. Det finns en minimal avgift för rapporter bilägande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79314.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.