Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en historia rapport om ett fordon via en VIN-nummer

Om du planerar att köpa en begagnad bil från antingen en återförsäljare eller en privat fest , är det nödvändigt att få en rapport fordon historia för att se till att bilen har varit tas om hand . Ett fordon historia rapport kommer att berätta om fordonet har någonsin varit i en olycka eller om vägmätaren har ändrats på något sätt , och bör även omfatta det totala antalet ägare tillsammans med utvalda tjänst register , inklusive när och var fordonet var servad . Instruktioner
1

Fråga försäljaren du arbetar med för fordonet historia rapport om du köper från en återförsäljare . Återförsäljaravtalet bör antingen ha det redan eller kommer att kunna få en för dig gratis .
2

Navigera till tredje parts webbplatser med hjälp av en webbläsare om du inte kan få en rapport från en återförsäljare eller om du köper en bil från en individ . De två mest populära webbplatser är carfax.com och autocheck.com . Varje kommer att ge dig kommer all nödvändig information som ingår i bilens historia rapport .
3

Ange bilens VIN-nummer och din betalningsinformation till de utsedda områdena för att få rapporten . Avgifter för rapporter fordon historia kan variera från $ 20 till $ 35.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79459.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.