Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Information om CarFax

När du köper en begagnad bil, att veta så mycket som möjligt om bilen kan rädda dig från att göra ett mycket dyrt misstag. CARFAX ger dig den information du behöver när du köper en begagnad bil. Funktion

CARFAX är ett företag som erbjuder historia rapporter om begagnade bilar och lätta lastbilar modell tillverkad i eller efter 1981. Företaget använder ramnumret, även kallad VIN, för att generera en rapport som innehåller viktig information om en bils historia. CARFAX erbjuder även andra produkter, såsom CARFAX Hot Listor och CARFAX säkerhet och tillförlitlighet Rapporter.
Historia

Skapad 1984 av Ewin Barnett III, bröt CARFAX ny mark med idén om fordonets historia rapportering. Bolaget sålde sin första rapport fordon historia 1986 och har sedan dess samlat över 6 miljarder poster fordon historia. CARFAX är ett dotterbolag till RL Polk och Company, baserat i Fairfax, Virginia. CARFAX partners med Kelley Blue Book, Cars.com, Autos Yahoo!, och den nationella auto auktion Association, bland annat.
Betydelse

Potentiella bilköpare kan vara säkra på att de får en kvalitets bil baserad på den information som CARFAX gör tillgängliga. Inte bara hjälper CARFAX konsumenterna att fatta välgrundade köpbeslut, men de ger också hjälp med att hitta begagnade bilar och krasch testresultat genom CARFAX Hot Listor och CARFAX Säkerhet och betyg tillförlitlighet.
Rapport Detaljer

del av den information som finns på en Carfax fordon historia rapport innehåller Vägmätaravläsningar, antal ägare, titel information, protokoll service och om fordonet har använts som en hyrbil eller taxi. Rapporten kan också innehålla historik översvämningsskador och notera om fordonet har varit i en olycka som orsakade krockkuddarna att distribuera.
Fördelar

CARFAX erbjuder en exklusiv säkerhet känd som CARFAX Återköp garanti. Denna garanti säger att om den rapport som utfärdats av CARFAX saknas seriös information från bilens historia - till exempel om det har byggts, räddas eller återköpts av tillverkaren som en "citron" - de kommer att köpa tillbaka bilen för dess fullt pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79328.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.