Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur du kontrollerar om du har en ren titel

För att sälja en bil , behöver den ha en ren titel . Uttrycket " clean title " betyder att det inte finns några panträtt på titeln och att fordonet har aldrig blivit allvarligt skadad och utfärdade en bärgning titel . Att få en rapport fordon historia är ett enkelt sätt att kontrollera om ett fordon som du äger eller är intresserad av att äga har en ren titel . Ett fordon historia rapport används antalet fordon för att få tillgång till relevant information . Saker du behöver
VIN
Visa fler instruktioner
1

Leta ramnumret för fordonet . Den VIN kommer antingen präglas på en plåt som är monterad på instrumentbrädan eller tryckas på en etikett inuti förarsidan dörrkarmen . VIN är också noterat på fordonet pappersarbete , såsom statlig registrering kortet .
2

Ange VIN in ett program som genererar rapporter fordon historia och köpa en fullständig rapport fordon historia på fordonet . Du kan få en rapport fordon historia från flera källor, inklusive CARFAX och AutoCheck ( se Resurser ) .
3

Läs rapporten fordonets historia . Rapporten kommer att lista olyckor fordonet har varit inblandade i , om det finns några panträtt på titeln och om fordonet har utfärdat en bärgning eller ombyggd titel . Om fordonet historia rapport visar en lien , bärgning eller ombyggda titel , då fordonet inte har en ren titel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79589.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.