Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

En Lätt att följa Air Horn Installation

Om din stock car horn bara är inte högt nog för dig, kanske du vill prova att installera en luft horn. Air horn används för år på utryckningsfordon (som brandbilar och ambulanser) och 18-hjuling semi lastbilar. Många tillverkare gör nu lufthornen som kan anslutas under huven på din lastbil eller bil. Air horn utnyttjar en kompressor som tvingar luften genom en intern ventil, som producerar deras starkare ljud. Saker du behöver
Air horn
Hylsnyckelsats
Drill
Wire strippor
Plastic slipsar
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp huven på bil eller lastbil och använda en socket inställd på att ta bort den negativa batterikabeln.
2

Montera luft horn kompressorn på fender väl på förarsidan med monteringsmaterial som följer med luften horn. Monteringssatser kan variera med olika kompressortuta, så följ instruktionerna som medföljer satsen. Om dina instruktioner kräver det, kan du behöva borra flera hål i fender väl eller brandvägg för att montera horn.
3

Lokalisera gamla hornet och koppla det elektriska ledningsnätet bifogas den. Använd tråd strippor för att ta bort plasten huvudet kablaget och sedan dela upp och tömma de positiva och negativa horn kablarna från den gamla hornet.
4

Anslut den positiva eller "heta" tråd som löper från den gamla hornet till den nya air horn kompressor. Vira kabeln runt fästskruven på kompressorn och dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel.
5

Montera luft horn med monteringsdetaljer som medföljer satsen. Hornet bör monteras nedåt och utanför motorrummet. Återigen följ instruktionerna som medföljer för montage av horn.
6

Slip hornet slangen från kompressorn till hornen Slangen kommer att montera på små noder som finns på både kompressor och horn. Håll röret på plats med plast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79282.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.