Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur avgöra vad som är ett bra pris när man köper en bil

Om du är i marknaden för en ny bil, och har forskat priser, vet du förmodligen att priserna för samma bil kan variera från återförsäljare till återförsäljare. Vad du betalar för din nya bil kan vara mycket mer eller mycket mindre än vad någon annan skulle betala. Genom att göra en lite forskning om vad en bil är värd och den genomsnittliga prissättningen av fordon du är intresserad, kan du skapa en bra prisklass för det fordonet och gå in i en förberedd återförsäljaravtal. Instruktioner
1

Hitta verkliga marknadsvärde (TMV) Priset på ett fordon på Edmunds. Välj fabrikat, modell och år av bilen du är intresserad av att köpa. Välj en stil, som "bas" eller LS, för att "få TMV pris rapporten. TMV pris Rapporten visar den genomsnittliga nationella priset för bilen och den genomsnittliga betalkursen i ditt område. Cars Direct erbjuder en liknande tjänst.
Sida 2

Få gratis offerter för bilen som du är intresserad av från Yahoo Autos, Faktura Återförsäljare, Edmunds och bilar Direct. Återigen, ange märke, modell och årsmodell på bilen som du funderar på att köpa . Sagt om dessa webbplatser ibland bjuds från fordonsparker hos en återförsäljare, som är vanligtvis möjlighet att erbjuda lägre priser än återförsälningskontorets säljkår. Jämför alla citat för att avgöra vem som erbjuder det bästa priset.

3

Besök NADA Guider och klicka på "Priser och information" länken. Ange ditt postnummer när du ombeds och välj den bil som du är intresserad av att köpa från listan av fordon. NADA guider ger dig en allmän offert för ditt område.
4

Kolla med företaget som du arbetar för eller några klubbar eller organisationer som du har ett medlemskap för att se om de får rabatterade priser på fordon. Vissa företag, särskilt stora, nationellt erkända företag, har rabatterbjudanden med biltillverkare som sträcker sig till anställda. Likaså organisationer ibland gör samma typ av erbjudanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78627.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.