Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så här importerar en Scooter

Importera en skoter innebär ett heltidsjobb för dokumentation, godkännanden, och jagar olika relaterade tillstånd. I vissa avseenden, om en person har aldrig upplevt processen innan, kan det vara mycket förvirrande med alla de byråkratiska ändarna som behöver bindas upp korrekt. Däremot kan de hinder inte ignoreras - många av regeringen och inblandad egna myndigheter kan ta en skoter om sitt pappersarbete inte har alla korrekta uppgifter och befogenheter. Saker du behöver
dator
Internetuppkoppling
Särskilda former
penna
porto
Kuvert Málaga Telefon
Cash
Visa fler instruktioner
tidigare arrangemang
1

ordna med transport av skotern till avsändaren i sitt land för avgång. Ge efter och planerar att placera skotern i en container som kommer att skydda den. Samordna pågående kommunikation med din speditör leverantören att meddela dig när skotern har kommit fram till destinationen porten. Förutse tullen screening vid första inkörsport till ditt land,. Ordna ytterligare frakt till ett tullkontor nära dig om det är långt borta
2

överväga att anlita en kommersiell tullombud att manövrera genom stegen och pappersarbete för dig och att ta itu med tulltjänstemän.
3

Bekräfta att du har all nödvändig dokumentation för att identifiera din scooter. Behåll en kopia av konossementet, skotern köpebrevet till er, alla utländska registreringsdokument för fordon, och andra dokument på fordonet inklusive försäkring. Fyll i och ha klar den federala Environmental Protection Agency blankett 3520-1 (utsläpp clearance) och Department of Transportation formulär HS-7 (säkerhetsavstånd). Hitta dokumentation som visar att skotern uppfyller federala undantag eller uteslutningar att föregripa frågor från tullombud. Ordna för sjöfarten genom en oberoende kommersiell importör om du vet i förväg din scooter inte kommer att uppfylla utsläppskraven. Addera leveransprocessen
4

Ge skotern ett bra Tvätta med tvål och vatten. Se till att spraya och rengör underredet av skotern ordentligt. Ta bort eventuella banor, smuts eller skräp som kan ha deponerats. Leta efter eventuella buggar, skadedjur eller utländsk mark som kan orsaka jordbruket medel att beslagta skotern över.
5

Strap din skoter ner ordentligt inuti sin container med justerbara motorcykel remmar. Lägg vaddering runt kroppen för att undvika repor under rörelse. Ta bort all personlig egendom från skoter och handskfack.
6

betala någon tull skatteskulden för skoter är en import bil (antingen en fast avgift eller 2,4% av försäljningspriset för motorcyklar /skotrar ) till avsändaren i förväg eller att tullen vid ankomsten. Ansök om din $ 400 tullbefrielse om du är bosatt i USA. Skriftligen bekräfta att fordonet kom med dig när du kommer tillbaka, det är för personligt bruk, och att du köpte den samtidigt på din resa.
7

File Department of Transportation formulär DOT HS-7 (deklaration att fordonet uppfyller amerikanska säkerheten lagar). Skriftligen bekräfta att skotern uppfyller alla relevanta säkerhetsföreskrifter. Påpeka tillverkaren certifikat på skotern till tullombud vid behov. Tydliga seder och transportera din skoter hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78929.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.