Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att ta bilen tillbaka till bilen Lot

Att köpa en bil är ofta en stressig aktivitet som kräver en hel del forskning och förberedelser. När detta beslut går dåligt, kan bilen återlämnas vara en ännu större utmaning, beroende på det skriftliga avtalet mellan dig och dealern. Även om du har en "såld-som-är" avtal med en bil mycket, kanske du kan förhandla fram en avkastning om ett sorgligt problem uppstår strax efter köpet. Det finns inga garantier när man tar en bil tillbaka till partiet, men det är alltid värt mödan att skaffa dig den bästa bilen du kan. Instruktioner
1

Undersök all din dokumentation från bilen mycket. Vissa återförsäljare kommer att ha en särskild politik för återvändande som bör följas medan de med en "såld-som-är" klausul kommer sannolikt vara svårare att hantera.
2

Kontakta generalagenten och förklara varför du behöver att lämna tillbaka bilen. Om du är inom en garantiperiod, kan du bara föra tillbaka bilen, men kontakta partiet i förväg är oftast en bra idé.
3

Samla all dokumentation du har visat varför bilen går tillbaka. Till exempel, om du vill lämna tillbaka bilen eftersom bromsarna är defekta, måste kopior av mekaniker register över felaktiga bromsar. Alltid göra kopior och behålla originalen för dig själv.
4

ta bilen tillbaka till återförsäljare med kopior av dina poster. Om bilen kränker din statens citron lagar, kan återförsäljaravtalet vara skyldig att ta tillbaka bilen oavsett en "såld-som-är" köpeavtal.
5

Anlita en advokat som specialiserat sig på konsumentlagstiftningen om partiet försöker att vägra att ta tillbaka bilen. Du bör kunna få en kostnadsfri konsultation där advokat kan förklara sina åsikter på styrkan i ditt fall och dina lagliga alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79222.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.