Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att hitta värdet av en bil innan du köper

Att hitta värdet på en bil innan du köper den kan vara en förvirrande strävan för många människor. Men om du köper en ny eller begagnad bil, finns det några grundläggande tips och riktlinjer som hjälper dig att göra ett smart beslut och inte betalar för mycket när man ser att köpa en bil. Som med det mesta, kommer tålamod, flit och lite kunskap löna sig i spader för en bilköpare som vill göra det bästa möjliga affär. Saker du behöver
Kelley Blue Computer Boka hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Kelley Blue Book värdet av bilen som du är intresserad in efter märke och modell om du köper en begagnad bil. Medan det finns tryckta utgåvor av Kelley Blue Book allmänt tillgänglig i bokhandlar och bibliotek, det finns också en gratis webbplats som drivs av utgivarna av Kelley Blue Book, där du kan få det ungefärliga värdet av den bil du är intresserad av att köpa.
Sida 2

Ta bilen till en lokal mekaniker som du litar på och har honom utföra en fullständig inspektion. Det är viktigt att du tar bilen till en mekaniker som normalt arbetar på vilken typ av fordon du köper, eftersom han kommer att ha mest kunskap om värdet på bilen och vad det kommer att kosta att göra nödvändiga reparationer. Om du inte känner en mekaniker som arbetar på viss typ av bil du tittar på att köpa, överväga att kontakta vänner eller kollegor för en remiss.
3

Besök bil partier som säljer typ av bil du är intresserad av att köpa. Om du köper en ny bil, du ändå skulle kunna hitta samma bil till bättre priser från andra återförsäljare. Om du köper en begagnad bil, kan besökande bil massor hjälpa dig att avgöra den genomsnittliga pågående kostnaden för liknande bilar i ditt område om du planerar att köpa från en återförsäljare. Observera att återförsäljare priser är generellt högre än privat part priser.
4

Sök eBay och andra bilar auktionssajter för avslutade auktioner med liknande bilar. Detta är ett särskilt viktigt steg om man köper bil online. Som besöker en begagnad bil mycket, kan det hjälpa dig att bestämma den genomsnittliga kostnaden för en viss bil i ditt område.
5

Titta på lokala radannonser i din lokaltidning för begagnade bilar som liknar den som ni är intresserade av att köpa. Du kanske inte hittar exakt märke och modell av bil som du tittar på att köpa, men det kan ge dig en bättre förståelse av aktuell privat part prissättning i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78720.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.