Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad kostar det att överföra en bil titel i Indiana County, Pennsylvania?

Varje gång en bil säljs eller begåvad med en ny ägare, skall titeln överföras från namnet på den tidigare ägaren till den nya ägaren. Detta fråntar den tidigare ägaren av allt ansvar, och ger den nya ägaren en laglig rätt till bilen så att hon kan få försäkring och en anmälan om bilen skadas eller stjäls. I Pennsylvania, måste en titel överföring ske i närvaro av en notarie på kontoret av en notarius publicus, en licensierad PennDOT agent äganderättsöverföring plats eller på en lokal DMV kontor. Kostnader i samband med en avdelning Transfer

Som av 2011, är den enda avgift som faktiskt krävs för en titel överföring i Pennsylvania på $ 22,50 titeln övergångssumman. Om du använder en privat notarie eller äganderättsöverföringen medel i stället för en DMV kontor, kan de ha extra avgifter för sina tjänster. Om bilen köps, måste köparen betala en 6 procent moms i Indiana County. För en out-of-state köp, det finns extra avgifter i samband med registrering av bilen i Pennsylvania, och nya registreringsskyltar måste köpas för någon bil innan den kan köras. Addera Hur Överför en Pennsylvania Titel

att överföra en Pennsylvania titel, måste ägaren underteckna och handavtryck avsnitt A på baksidan av titeln. Också i avsnitt A, kommer köparens namn och adress anges och köparen kommer att underteckna och handavtryck samt. Köparen måste fylla i avsnitt D på framsidan av titeln. Om bilen är finansierat, den lienholder information och finansinstitut nummer Om en deltagare i den elektroniska Titel och Lien Program, måste ingå i titeln. För flera ägare måste varje ägare underteckna titeln individuellt. När dessa åtgärder är genomförda och attesterad, har titeln överförts till den nya ägaren.
Hur överföra en Out-of-statliga Titel

När överföra en out-of-state titel, ägare och köpare måste följa lagarna i den stat där bilen är nu registrerad. På de flesta titlar, det finns en plats för underskrift av både ägaren och köparen, köparens information och en mätarställning. Om statens lag kräver att titeln överföringen ska bevittnas av en notarius publicus, måste överföringen göras av en auktoriserad PennDOT agent. Agenten kommer också att hjälpa den nya köparen få en Pennsylvania titel och registrering.
Gåvor och andra särskilda omständigheter

Vid överföring av en titel mellan familjemedlemmar i Pennsylvania, om bil är inte en gåva, både ägaren och köparen måste fortsätta precis som om försäljningen var till en icke-närstående part. Försäljningen är också föremål för omsättningsskatt. Om bilen är en gåva, är processen densamma men det finns ingen moms betalas.

När du tar bort en panträtt, det finns en mängd faktorer som påverkar hur titeln överförs ordentligt. Människor bort en lien från deras bil titel bör kontakta PennDOT med uppgifter om sin situation för specifika instruktioner om hur man går vidare (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79283.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.