Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar man den bästa bilen Deals

Lär dig att hitta den bästa bilen deals.If du letar efter en ny eller begagnad bil för att ersätta den du har nu, finns det några saker du kan göra innan du går bilen shoppa att hitta de bästa bil erbjudanden. Följande tips hjälper dig genom processen att hitta de bästa bil erbjudanden. Instruktioner
1

Först bör du veta hur mycket du har råd med en ny eller begagnad bil. Var din gamla bil betalning överkomligt, eller var det för högt? Om du inte har haft en bil betalning innan, måste du bestämma hur mycket du bekvämt kan avsätta varje månad för att betala för en bil lån.
2

När räkna ut hur mycket du har råd för en bil per månad, kom ihåg att inkludera budgetposter såsom bensin kostnader, bilförsäkring, samt underhåll och reparationer. Om du är en förare under 25 år, eller om du har haft körning kränkningar inom de senaste åren, kommer din försäkring priser vara högre än genomsnittet. Om dina försäkringspremier är högre än genomsnittet, måste du ta hänsyn till detta när du bestämmer vilken prisklass du har råd. Addera 3

Innan du bestämmer dig för att gå titta på bilar vara säker att du är kredit värdering är bra. Ju bättre din kredit värdering desto bättre affär får du på finansiering. Få en kopia av din FICO poäng och kreditupplysning och tvisten alla negativa märken på din rapport. Det tar 30 dagar för en utredning av varje objekt så se till att planera framåt. Öka din kredit värdering kommer att dramatiskt öka dina chanser att få de bästa bil erbjudanden. (Se resurser område nedan för en länk till ett välkänt företag för att få en kopia av din kredit rapport och poäng)
4

Har du funderat ett leasingavtal istället för att köpa en bil? Det finns vissa fördelar jämfört med att köpa en bil med en konventionell bil lån. Vad gör ett hyresavtal en av de bästa bil erbjudanden är att du kan stänga av det i efter två eller tre år, beroende på längden av din hyra. Nackdelen med ett leasingavtal är körsträcka. Du måste underteckna ett hyresavtal för ett förinställt antal miles som du kan köra på ett år. Om du går över din gräns, måste du betala en dyr per mil laddning när du stänger ute hyresavtalet.
5

Research bilarna du är intresserad för nya bilar reda på vad fakturan priset är av bilen, inte bara MSRP. Det finns webbplatser som tillåter dig att ta reda på återförsäljare fakturapriserna som du kan använda till forskning priserna. Som Craigslist för att få en uppfattning om

För begagnade bilar du kommer att vilja forska lokaltidningar, bilhandlare, och webbplatser vilka bilar säljer för. Kontrollera även Kelly blå bok på nätet för mer information om värderingar. Med denna information i hand

du kommer att ha möjlighet att förhandla fram ett bättre pris med återförsäljaren. Kom ihåg att du kommer att få licensavgifter och skatter utöver kostnaden för bilen som du måste ta hänsyn till.
6

Ta vilken bil du på allvar överväger ett köp för en provkörning. Använd även den här gången för att se om de alternativ som du vill är verkligen nödvändigt. Såvida en bils funktion är standard, kommer varje tillbehör och alternativ som du lägger öka den totala priset på fordonet. Om du inte behöver det, hitta en modell utan det.
7 p Om du verkligen vill få de bästa bil erbjudanden som du behöver för att kringgå säljare och gå direkt till försäljningschef. Detta är den person som fattar det slutgiltiga beslutet på priset. Vanligtvis vad som händer är återförsäljare ger i manager för att hjälpa stänga affären sätter dig i en hard sell position. Genom att kringgå detta steg kommer du att vara på lika grunder och inte känner sig så pressad att köpa bilen.
8

Några andra idéer som du kan titta på för att hitta de bästa bil erbjudanden är auktioner. Du kan hitta lokala auktioner vanligtvis görs av polisen. Bara gör en sökning på nätet. Det finns även online-auktioner för bilar, men jag rekommenderar emot det. Du kan också köpa flotta bilar som fordon ägda av biluthyrningsföretag. Jag skulle också rekommendera mot dem också eftersom de flesta människor papperskorgen biluthyrning.
9 p Om du vill hitta de bästa bil erbjudanden, måste du göra dina läxor, och få din finansiella hus i ordning. Medan du är här ska du ta en titt runt för mer tips och information om att hitta de bästa bil erbjudanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78508.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.