Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Expertråd för att köpa en ny bil

När du letar efter en bil, det finns några uppenbara saker som du letar efter: bil historier, synliga skador och accessoarer. Det finns andra användare bitar av råd, men att eventuella bilägaren bör ta till hjärtat när man försöker få det bästa erbjudandet på hennes nya (eller begagnade) bilköp Nya Versus Bilar

Innan du bestämmer dig på något annat, måste du först avgöra om du kommer att bli shopping för en ny bil eller en begagnad bil. Även om du kanske tror att beslutet kan vara lätt, ta hänsyn till att det finns fördelar för både nya och begagnade bilar. Några av fördelarna med att köpa nya bilar

är att, till att börja med, har du fabriksgarantin som täcker din bil i minst tre år (även om många biltillverkare garantier sista uppemot fem år). Vad dessa garantier menar är att om något skulle gå fel med din bil (det är inte ditt fel), den återförsäljare som du köpte bilen och tillverkaren måste reparera ditt fordon.

Annan fördel med att köpa en ny bil är att många återförsäljare ge dig vägassistans när bilen är under garanti. Så ska din bil sönder samtidigt på motorvägen, kommer din tillverkare eller återförsäljare ersätta dig för kostnaden för bogsering.

Köpa en bil som används har sina fördelar, bland annat en ökad variation av bilar att välja mellan, och priserna på begagnade bilar är en hel del billigare än de flesta nya bilar. Många begagnade bilar har också sin garanti överföring för ett par år, bör tillverkningsdatum vara inom fyra-till-fem år från inköpsdatum. Addera Förhandla med en återförsäljare

Ibland får det bästa erbjudandet på en bil kräver mer än att bara gå från återförsäljare till återförsäljare i hopp om att hitta en affär som räddar dig ett par hundra dollar på en $ 13,000 bil. I dessa tider, är det bästa sättet att spara stora pengar på ett bilköp att engagera sig i den hävdvunna praxis pruta med återförsäljaren.

För att få en bra affär på en bil, behöver du att göra din forskning. Att köpa en ny bil, titta in i fakturan priserna på bilar kontra rekommenderat försäljningspris (eller "sticker") priset på bilen. När du tittar på att köpa begagnade bilar, titta på Kelley Blue Book, som listar värdet av nästan varje begagnad bil märke och modell du kan tänka dig.

Dessutom innan du börjar bråka med återförsäljaravtalet, vara säker på att du vet vilken typ av bil du vill köpa och leta efter finansieringsalternativ före köp. Titta också på nätet för betalning räknare som tar hänsyn till den totala fordonets pris, moms, potentiell andrahandsvärde på din gamla bil och betalningsvillkor.
Använda System

Tro det eller ej, det finns statliga skatteavdrag som du kan dra nytta av när man köper vissa bilar. Till exempel kan hybrider och bilar som drivs med alternativa bränslen (t.ex. etanol) avskrivas på dina skatter tack vare Energy Policy Act från 2005, kan som netto du en $ 2000 avdrag från din skatt. Dessutom kan samma Energy Policy Act tjänar du så mycket som $ 4000 i poäng av priset för att köpa en av dessa bilar

Så kolla om bilen du kollat ​​faller under någon av följande kategorier:. Bränsle Cell, Lean Burn, Hybrid eller alternativa bränslen. Om bilen du vill inte falla in i någon av dessa kategorier, kvalificerar dig för Energy Policy Act skatteavdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78376.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.