Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att hitta en bil som passar dig

Plocka ut en bil kan kännas lite som att försöka på kläder. Vissa bilar känns för stor för dig som en överdimensionerad tröja och andra känner för liten eller begränsad som en stram par jeans. Att hitta rätt bil som passar dina behov kräver noggrann eftertanke, tålamod och provkörning tillräckligt bilar tills du hittar en som passar dig bäst. Med tanke på vad dina absoluta krav är under en bil sökning kommer hjälpa dig genom erfarenhet. Instruktioner
1 köpa eller hyra en bil.

Bestäm om du vill hyra eller köpa en ny bil. Leasing en bil erbjuder låga månatliga betalningar med mindre pengar i förskott, men du kommer aldrig att äga bilen. Att köpa en ny bil kommer att kräva mer pengar i förskott tillsammans med högre månatliga betalningar, men du kommer så småningom att äga bilen. Att köpa en begagnad bil kan vara riskabelt, men om du ser till att du hittar en certifierad begagnad bil eller en med en förlängd garanti, kan det ta en del av risken ur ekvationen. "En bil tappar 15 procent till 20 procent av sitt värde varje år," enligt Bankrate.
2 Skriv ner vad du behöver och vill ha i en bil.

Granska vad dina behov är för en ny bil. Gör en lista med två kolumner och etikett en för dina behov och den andra för dina behov. Fråga dig själv följande frågor. Hur mycket kommer jag köra? Behöver jag en fyrhjulsdriven eller fyrhjulsdrift fordon? Vilken säkerhet funktioner behöver jag? Hur många passagerare kommer jag att köra? Om du behöver en stor mängd lastutrymme, kunde en lastbil vara ett smart alternativ. Skriv upp vad du behöver för en ny bil under behov kolumnen.
3 Hitta en bil med allt du vill ha.

Bestäm vad du vill när du väljer en bil, vilket inkluderar saker du skulle vilja men inte nödvändigtvis ha. Fråga dig själv följande frågor: Vad gör och modell vill du ha? Föredrar du en automatisk eller manuell växellåda? Vill du ha en bil med uppvärmda säten? Vilken färg vill du ha din nya bil ska? Skriv upp vad du vill ha för en ny bil under vill kolumnen.
4 Vara fokuserad med påminnelser när vi letar efter en bil.

Ta med din lista över behov och önskemål när du går till en bilhandlare eller individ som säljer en begagnad bil. Att hålla en lista över påminnelser för vad du letar efter i en bil kommer att hålla dig på rätt spår.
5 Beräkna en ny bil betalning.

Räkna ut hur mycket du är villig att spendera på en bil. Om du vill att tillgodose alla dina behov och önskemål för en ny bil, kommer din kostnad att vara högre. Om du vill bo i en budget, fokusera på att köpa en bil med de flesta av dina behov. Räkna ut vad din nya bil betalning kommer att vara och jämföra det med din nuvarande budget. Fråga dig själv om du kan bekvämt råd med månatliga bil betalning. Enligt Edmunds, "En tumregel är din totala månatliga bil betalningar inte bör överstiga 20 procent av din månatliga nettolön."
6 Köp en pålitlig bil.

Tänk på prestanda och tillförlitlighet rating innan du köper en bil. Be en mekaniker hur ofta de arbetar på den bil du tänker köpa. Ett fordon sällan ses av en mekaniker är ett gott tecken på tillförlitlighet. Du kan kontrollera betyg och tillförlitligheten av en bil på nätet genom att skicka in det bilmärke och modell på webbplatser som Kelley Blue Book.
7 Låt Internet hjälper dig att hitta en bil.

Utnyttja Internet när vi letar efter en bil. Internet kan ge en mängd information om många olika sorters märken och modeller av bilar, som kan hjälpa begränsa din sökning. Många bilhandlare har webbplatser där du kan göra en sökning för att hitta bilar till salu.
8 Alltid provköra en ny bil.

Gör en lista på de bilar till salu som du vill provköra. Skriv ner namn och adress på den bilfirma på din lista bredvid märke och modell av bil till försäljning. Provkörning fordon på både motorvägen och i bostadsområden. Kör fordonet upp och ned kullar och skarpa svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78694.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.