Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man förlänga en tillfällig licens Tag

En tillfällig taggen kan du omedelbart köra en ny eller begagnad bil köpt från en återförsäljare. De registreringsskyltar, vanligen tillverkade av kartong, är bra för 30 dagar i varje stat i USA. Syftet med tillfälliga taggar är att låta dig och dealern tid att överföra registreringen. Om du faktiskt betalat för bilen snarare än ett lån, gör denna process även återförsäljaren att överlåta ägarbevisen till dig. Medan vissa länder inte tillåter dig att förlänga en tillfällig tagg i händelse av en oväntad försening, tillåter andra att du gör det med givarens samtycke. Instruktioner
1

ringa eller besöka den återförsäljare där du köpte bilen. Det är verkligen viktigt att göra detta minst ett par dagar innan den tillfälliga etiketten upphör. När taggen förfaller din bil lagligt anses oregistrerad och detta kan leda till ekonomiska och drivande-post konsekvenser om du dras över av brottsbekämpande under körning. Fråga återförsäljaren
2

om du kan förlänga det tillfälliga taggen. Du kan behöva förklara varför. Ibland blir alltför upptagen för att gå till sin lokala avdelning av motorfordon för att säkerställa långsiktiga registreringsskyltar. Andra gånger en oväntad ekonomisk nödsituation kan orsaka en person att vara oförmögen att betala de förväntade skatter och avgifter i samband med en ny eller begagnad bil köp.

Din återförsäljare kan konstatera att han eller hon är oförmögen att förlänga taggarna, grund av att företag föredrar eller det faktum att ditt tillstånd inte tillåter denna typ av förlängningen. En av de stater som inte skulle tillåta dig eller din återförsäljare för att förlänga de tillfälliga registreringsskyltar är Georgien.
3

Besök eller ring din lokala avdelning av motorfordon om din återförsäljare inte kooperativ eller du lär dig att i ditt tillstånd endast motorfordon byrå kan medge förlängning. Om du besöker byrån, kortfattat förklara för expediten du behöver utöka din tillfälliga taggar. Du kommer vanligtvis förväntas fylla i ett formulär och betala en engångsavgift med kontanter eller kreditkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78587.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.