Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en Kansas titel Med bara en Bill of Sale

I delstaten Kansas, är en antik bil den enda fordonstyp som kan vara titeln med bara ett köpebrev. För att kvalificera sig som en antik bil, din bil måste vara mer än 35 år gammal och utan några större förändringar så att det är så nära sin ursprungliga form som möjligt. För fordon som inte kan räknas som en antikvitet, det finns ett sätt att få en titel med ett köpebrev som kräver att få den ursprungliga titeln återutges. Saker du behöver
Form TR-720B
VIN inspektion
Visa fler instruktioner
Antik Fordon Till Salu 1

Bring köpebrevet till din lokala länet kassör motorfordon kontor om antika fordon är årsmodell 1949 eller tidigare. Inget annat krävs för att titeln det. Som av maj 2010, är ​​titeln avgiften $ 10.
2

Ta din antika bil till en lokal Kansas Highway Patrol kontoret för att få en VIN inspektion göras om fordonet är årsmodell 1950 eller senare. Den Kansas Highway Patrol webbplats har en lista med platser. Som av maj 2010, är ​​avgiften $ 10 för VIN inspektion.
3

Samla VIN inspektionsrapporten och köpebrevet och ta dem till din lokala länet kassör motorfordon kontor för att få titeln om fordonet är årsmodell 1950 eller senare. Som av maj 2010, är ​​titeln avgiften $ 10.
Regelbundna Fordon Till Salu 4

Hämta blankett TR-720B från Kansas Department of Revenue webbplats. Det är en ansökan om en ny utbetalning titel. Formen till den person som sålde du bilen och har dem fylla i den och underteckna den.
5

Ta den ifyllda blanketten med den person som sålde du bilen till den lokala länets kassör motorfordon kontor. Skicka formuläret med ansökningsavgiften, vilket är $ 10 och med maj 2010.
6

Be personen som sålde bilen till dig att skriva över återutges titeln till dig. När detta är gjort, kan du skicka den med din köpebrevet för att få en Kansas titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78743.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.