Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur ta reda på hur mycket bilskatten

Införandet av moms måste beaktas när budgetera för en ny bil. Det kan vara betydande i vissa fall. Till exempel, Orange County, Kalifornien moms 8,75 procent (från 2010). Med en så hög försäljning skatteprocenten, är det viktigt att du inte bara budget för inköpspriset på din bil, men också försäljning faktor skatt i dina beräkningar. Det finns några sätt för dig att avgöra hur mycket bilskatt är skyldig. Instruktioner
1 Beräkna den slutliga köpeskillingen.

Beräkna den slutliga köpeskillingen för ditt fordon. Din slutliga köpeskillingen kan variera om du har ett fordon inbyte eller om det finns ett återförsäljaravtal kontant incitament. Till exempel, för en $ 25,000 bil med en $ 10.000 inbyte kredit och $ 2000 kontant incitament, skulle du bara betala skatt på den återstående $ 13.000 i stället för hela $ 25.000.
2

Kontakta generalagenten finansutskott chef eller leta upp din länets omsättningsskatt på Department of Revenue webbplats innan de köper för att säkerställa att du får den bästa möjliga kurs (se Resurser). Auto moms baseras normalt på det län där du bor, inte det län där bilen köps.
3 bilskatten den slutliga köpeskillingen multiplicerat med länet moms.

Beräkna bilskatten genom att den slutliga köpeskillingen och multiplicera den med länet moms. Till exempel, om du bor i Orange County, Kalifornien och den slutliga köpeskillingen efter inbyte och incitament är $ 10.000, är ​​den slutliga omsättningsskatt $ 10.000 multiplicerat med 8,75 procent (0,0875), vilket motsvarar $ 875.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78801.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.