Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bil registreringsskyltar Explained

Under 1986 genomfördes de första registreringsskyltar utfärdas i Tyskland . Av 1903 blev Massachusetts den första amerikanska delstaten att skapa registreringsskyltar . Föraren av ett fordon måste ha ett körkort och ett fordon som har registrerats . Utseende

Bil registreringsskyltar kan vara tillverkade av plast , metall eller , i Delaware , porslin . Plattorna är fästa på baksidan av fordonet ( i vissa stater de främre plattorna krävs också). Plattorna innehåller numeriska eller alfanumeriska koder och ett klistermärke som identifierar utgångsdatum .
Syfte

registreringsskyltar används för att kontrollera identiteten hos fordonets ägare . De låter brottsbekämpande veta att fordonet har registrerats . De siffror och bokstäver på plattan berätta brottsbekämpande om ägaren och registrering av fordonet .
Vanity Plates

Förare har också möjlighet att välja sin egna unika registreringsskyltar . Till exempel , " Brn2Drv " är en fåfänga platta som betyder " född att köra. " Dessa plattor är acceptabelt så länge som plattan är originalet och uppfyller kraven registreringsskylt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79045.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.