Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips på att hantera en bilförsäljare

Att köpa en bil kan vara skrämmande, om du inte vet vad du gör. Bilförsäljare är ökända för att vara sly och lömsk. Huruvida det är bara en stereotyp, den stora majoriteten av bilförsäljare är duktiga förhandlare, tränade för att få det högsta priset utan att ge för mycket bort. Innan du går till utställningslokalen, är det en bra idé att borsta upp på din teknik för hantering av bilförsäljare så att du kan veta vad som väntar och få bästa möjliga. Kom förberedd

Gå till utställningslokalen så förberedda som möjligt. Gör din hemläxa innan du går. Vet vad du vill - det vill säga, modell, funktioner, extramaterial, etc. Bekanta dig med eventuella tillägg försäljaren kan försöka sälja dig, såsom utökade garantier eller tjänster som vägassistans, och bestämma i förväg om du ska köpa dessa. Ju mer kunnig du är innan du går, desto bättre kan du kommer att få exakt vad du vill och ingenting mer.
Endast lämna nödvändiga uppgifter

Ge säljare så lite information om dig själv som möjligt. Till exempel, säg inte att försäljaren vad du gör eller hur mycket pengar du gör. Säg inte henne om du planerar att köpa den dagen eller två månader i framtiden. Säljare är utbildade för att extrahera information från människor och använda det i sin försäljning beck. Om säljare känner att du behöver bilen omedelbart, får hon inte ge dig det bästa erbjudandet.
Innehålla Your Enthusiasm
Mask

någon spänning du har om din kommande köp. Även om du har bestämt att du definitivt ska köpa en viss bil, inte för att låta säljaren veta. Låtsas vara intresserad av andra modeller, ställa frågor och agera försiktigt. För mycket entusiasm kommer att berätta den säljare som du redan har bestämt dig och han behöver göra något för att ytterligare locka dig.
Du har övertaget

Minns att du är den med pengar och att du är ansvarig. Var självsäker, självsäkra och inte låta någon manipulera dig. God hållning och tydligt sett går en lång väg att projekt förtroende, och en säker köpare är mindre lätt manipuleras. Låt aldrig en säljare påtryckningar du, kom ihåg att de vill ha dina pengar och kommer att göra vad de behöver göra för att få det Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78566.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.