Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur NOTARIELL ett köpebrev för en bil

När du säljer en bil, gör säljaren av bilen ett juridiskt dokument, som kallas ett köpebrev, till köparen av bilen. Köpebrevet för en bil listar visst datum, den specifika platsen och mängden pengar som säljaren sålde bilen. När köparen har köpebrevet, han har bevis för att titeln till bilen har överförts till honom. Dokument av offentliga register, t.ex. bilar titlar, måste attesterad. Notarius publicus ska följa vissa förfaranden när notarizing ett köpebrev för en bil. Saker du behöver
köpebrevet
Visa fler instruktioner
1

kräva att den person som undertecknar köpebrevet vara närvarande under notarization av köpebrevet. Den person som undertecknar köpebrevet måste vara i närvaro av notarius publicus om notarius publicus är att sätta sin namnteckning och stämpel på dokumentet.
2

Kontrollera undertecknarens identitet. Innan personen undertecknar dokumentet, måste notarius publicus för att se till att han är den han säger att han är. Om notarius publicus inte personligen känner undertecknaren, kan hon identifiera undertecknaren genom att begära att se en auktoriserad identitetshandling. De flesta människor har körkort om hand.
3

granska dokumentet, och avgöra om personen har befogenhet att underteckna köpebrevet. Om några utrymmen har lämnats tomt, låt undertecknaren vet att en annan person skulle kunna fylla de utrymmen utan tillstånd efter köpebrevet har undertecknats och attesterad.
4

Har personen underteckna räkningen av försäljning i din närvaro.
5

Fäst ditt sigill och underskrift till köpebrevet. Notarius publicus ska placera tätningen så nära hans signatur som möjligt utan överlappning signaturen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79119.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.