Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

5-Step beslutsfattande när man köper en bil

Glöm aldrig att du är ansvarig för processen när det gäller att köpa en bil. Detaljhandeln bilförsäljning industrin har sin andel av säljare som vill skynda dig att betala för mycket pengar för en bil du kanske eller kanske inte egentligen vill. Du är konsumenten. Du håller plånboken. Aldrig få känslomässigt. Var inte rädd för att gå ut och aldrig, aldrig glömma att du är den som ansvarar. Förberedelser

Innan du gör något annat, sitta ner med din betydande andra och bestämma exakt vilken typ av bil du vill ha. Walking in i ett återförsäljaravtal för att bläddra är ett recept för katastrof. Att vara bogserade av en säljare inte bidrar till klart tänkande. Du måste veta vad märke, modell och alternativ du vill innan någonsin sätta foten på bilhandlare egendom.

Anonyma samtal till flera olika återförsäljare för priser. Berätta för dem vad du gör och att det bästa vinner. Var särskilt uppmärksam på eventuella skillnader i detaljer. Det är en bra idé att skriva ner allting så det är ingen tvekan om det exakta priset en viss återförsäljare citeras. Addera Online

Gå online för att utöka de citat du fått med ytterligare forskning. Inrätta en "ideal" och "Jag kan leva med det" pris för den bil du vill ha med alla alternativ och en annan för bilen med minsta alternativ. Du har nu en hög och låg slutet för köpet.
Köper bilen


Sätt kontanter eller ett lånelöfte lån check på ett belopp som understiger den höga siffran i ett förseglat kuvert. Ring ditt försäkringsbolag för att låta dem veta att du kommer att lägga till en annan bil till politiken - de kan gå vidare och slutföra mycket av pappersarbete i förväg - och sedan chef för återförsäljare av val på en vardagsmorgon med en vän eller signifikanta andra med planer på att stanna tills affären är klar. Lämnar och kommer tillbaka sällan fungerar till din fördel. Det ger försäljaren tid att omgruppera.
Kuvert

Hitta den exakta bilen du vill, och visa din försäljare kuvertet. Nämn en tid. Säg till honom att om du kan köra ut vid den tiden med alla gjort pappersarbete, skatter och alla tänkbara arvode för mindre än beloppet i kuvertet, han har en affär. Inte avslöja beloppet i kuvertet. Om han nämner ett löjligt högt pris, chef för dörren. Om han stannar du, tala om för honom att han har två chanser kvar.
Läser och läser

Läs allt två gånger. Har din vän göra detsamma. Stryka poster som du inte håller med eller som inte gäller. Initial dem och har försäljaren göra detsamma. Om du får sorg vid någon punkt i processen, gå bort. När han jagar ner dig, berätta för honom att han har en chans kvar. Efter allt, du behöver inte köpa från denna återförsäljare.

Även om denna metod kan tyckas onödigt paranoid och slipmedel, kom ihåg att bilen säljer är en aggressiv verksamhet. Vissa försäljare kommer att ligga och använda manipulativa taktiker för att avsluta en affär. Var inte den kund som gör det dyrt misstag. Ta tag och hålla övertaget hela tiden under förhandlingarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78604.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.