Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar ett Travel Trailer i British Columbia

För att få registreringsskyltar och försäkring för din resa trailer, måste du registrera trailern med ICBC, vilket är Insurance Corporation of British Columbia. ICBC grundades 1973 för att tillhandahålla samhällsomfattande bil försäkring för alla British Columbia bilister, och den är ansvarig för att utfärda körkort och registreringar fordon. Saker du behöver
Aktuell registrering
Bill Identifiering
Salu Vehicle inspektionsrapport
Visa fler instruktioner
1

Samla material till registrera fordonet. Du behöver släpets aktuella registreringen, om en sådan finns, två former av identifiering, och en undertecknad och daterad köpebrev listar dig som ny ägare av fordonet. Acceptabel identifiering inkluderar körkort, ID-kort, födelsebevis, pass eller uppehållstillstånd certifikat. Din sekundär form av identifikation kan innefatta ett bankkort, sjukförsäkringskort, student identifiering eller kreditkort.
2

Ta din resa trailer till utsedda kontrollstation. ICBC ger en förteckning över utsedda anläggningar på sin webbplats. Om ditt fordon passerar kontrollen, måste du ta rapporten bilprovning med dig att registrera trailern. Om ditt fordon inte klarar kontrollen, måste du ha bilen repareras och sedan testas igen. Du kan inte registrera fordonet tills den passerar inspektionen.
3

Ta alla dokument till en Autoplan mäklare. För att hitta en Autoplan mäklare i ditt område, skriv in din stad eller postnummer i Autoplan broker-finder-funktionen på ICBC hemsida. Det finns över 900 Autoplan mäklare i hela British Columbia, och mäklaren finder kommer att ge en lista över mäklare i ditt område.
4

Fyll i registreringsansökan med Autoplan mäklare. Du kommer att behöva betala en liten registreringsavgift för att registrera fordonet. Denna Anmälningsavgiften varierar från år till år, och även beror på storleken och vikten på din släpvagn. När ansökan har granskats av mäklare, kommer du att få ett tillfälligt registreringsbevis. Flera veckor senare, får du det officiella registreringsbeviset med posten om att resa släpet är registrerat på dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79249.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.