Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med Bad Credit Rating

Många människor inser inte att de kan köpa ett fordon även om de har en dålig kreditvärdighet. De flesta människor tror att de antingen inte kommer att kunna erhålla finansiering eller att de kommer att belastas med en mycket hög ränta. Även om det är möjligt att få en bil lån med dålig kreditvärdighet, måste du gå in i den förberedda processen. Och om du utbilda dig själv innan shopping, kommer du att stöta färre överraskningar. Instruktioner
1

Kontrollera din kredit rapport på annualcreditreport.com gratis för att kontrollera din nuvarande kredit rapport för eventuella fel. Du kan visa och skriva ut dina kreditupplysningar från alla tre kreditupplysningsföretag - Experian, Equifax och TransUnion - på denna webbplats. Det är ett bra sätt att veta var din kredit verkligen står.
2

Tvist eventuella fel som du kan hitta på din kredit rapport med kreditupplysningsföretaget att rapporten kom från. Du kan göra detta genom att placera en "begäran att tvisten" på kreditupplysningsföretag hemsida, eller så kan du komponera ett brev att bestrida felet och posta det. Vissa tvister kan ta mer än 30 dagar att behandla, men det kan vara värt att vänta om det höjer din kreditvärdighet.
3

Spara upp mer pengar för en större handpenning. Ju mer pengar du kan lägga ner upp framför det bättre eftersom du kommer att ha mindre att finansiera.
4

Hitta en nära vän eller familjemedlem med bättre kredit som skulle vara villiga att underteckna ett lån för dig. Dina chanser att få en bil lån kommer att öka kraftigt om du har en co-signer.
5

Läs alla villkor för lånet. Vissa långivare kommer tack på extra avgifter som t.ex. en förskottsbetalning straff, som du bör vara medveten om. Kontrollera att alla villkoren för finansiering förklaras för dig och att du helt förstår dem innan du registrerar lånet papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78755.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.