Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Saker att göra när man köper en bil

Att köpa en bil kan vara nerv-förstöra, oavsett om det är ditt första bilköp eller din tionde. Det finns sätt att minimera stress av att köpa en car.The nästa gång du går och handlar för en bil kom ihåg dessa enkla regler för att göra processen enklare för dig och öka chanserna att du får en bil du kommer vara nöjd med i många år. Research Online First

Internet tillåter oss att slutföra nästan varje process för att köpa en bil, med undantag för provkörning och pappersarbete. Forska olika modeller på nätet kan hjälpa dig att välja ut fordon baserade på deras tillförlitlighet betyg, säkerhet betyg eller prisklass. Internet kan hjälpa dig med nya fordon inköp eller begagnade förvärv av fordon. Webbplatser som Edmunds.com eller Kbb.com kan även hjälpa dig när du förhandlar om priser. Se nedan för resurser som du kan använda nästa gång du är shopping för ett fordon.
Få en fordon historia rapport
p Om du är shopping för en begagnad bil, se till att få en rapport fordon historia först. Några av de mest populära historiska rapporter erbjuds av företag som Carfax.com och Autocheck.com. Ett fordon historia rapport kommer vanligtvis att låta dig veta om bilen du tittar på har varit i en olycka, hade översvämningsskador eller hade en skakig tillförlitlighet historia. De flesta återförsäljare kommer att erbjuda dig den rapporten kostnadsfritt om du frågar, om de inte kommer, kan de dölja något
Drive It Home Övernattning
Alltid se om dealern kommer att ge dig möjlighet att köra fordonet hem natten --- eller längre, om möjligt. Oavsett om det är en ny eller begagnad bil, kör bil hem över natten kommer att ge dig möjligheter som du förmodligen inte har på en provtur, såsom kontroll av faktiska bränsleekonomi, kör det på en mängd olika vägar (för att se hur det handtag) och se till att det finns tillräckligt med utrymme för din familj. Om du kör en begagnad bil hem över natten, kommer du att få extra tid att leta efter problem med bilen. Om du artigt låta återförsäljare vet att du är en seriös köpare och du bara vill kolla upp det över en natt, kommer de högst sannolikt ge dig chansen. Erbjud ditt körkort och försäkring kort, och om de verkar ovilliga, erbjuder en liten deposition för att lindra sina sinnen.
Handla för Finansiering

När du har bilen du vill köpa, ta extra försiktighetsåtgärd när utforska finansieringsalternativ. Jämför räntor och villkor med flera banker, även se vad återförsäljaren kan erbjuda dig. Finansiering av återförsäljare pris är oftast högre än priserna som erbjuds genom kreditföretag eller banker, men du kan alltid se vad de har att erbjuda dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78510.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.