Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man ska värdera det bästa priset på en bil

Priset på en bil varierar beroende på dess ålder, skick, körsträcka och historia. Noggrant utvärdera det bästa priset på en bil kräver en kombination av forskning och kvalificerad gissning arbete. Brist påverkar värdet av begagnade bilar, oavsett kvalitet eller skick. Begränsade utgåvor av vissa modeller betingar ett högre pris, oavsett om de är överlägsna. Förstå värdet av låga miltal och garantier är viktigt, eftersom dessa immateriella faktorer gör påverkar värdet du får för dina pengar. Instruktioner
1

Etablera boken priset för bilen. Boken Priset är en branschstandard prisstruktur som återförsäljare använder en guide när man köper och säljer begagnade bilar. Boka priset beaktar avskrivningar, körsträcka och ålder men inte skick eller historia. Du kan ta reda på det bokförda priset på en bil genom att använda "NADA stödlinjer" hemsida. Använd boken priset som utgångspunkt.
2

Forskning märke och modell. Du kan förutse en hel del om en bils värde baserat på information som är lätt tillgänglig på nätet. Gör en sökning efter märke av bil du funderar på, tillsammans med ordet "minns." Denna sökning kommer att informera dig om bilen i fråga har varit föremål för en tillverkare återkallelse på grund av felaktiga delar. Om bilen har varit föremål för ett återkallande, kommer värdet av denna bil i allmänhet skriva.
3

Inspektera bilens exteriör. Om du köper en begagnad bil, är det viktigt att provköra och undersöka bilen. Håll utkik efter rost runt hjulhusen. Detta är en indikation på att lacken skyddet börjar avklinga.
4

Kontrollera oljan. Det ska vara svart och glänsande på mätstickan. Olja som har en grönaktig nyans kan vara ett tecken på motorproblem. En dragkrok monteras på en bil kanske inte verkar som ett värde förändras faktor, men anser att ytterligare motorslitage för att dra en släpvagn. Du bör räkna med att betala högre än bokfört pris för en bil som har en fullständig tillverkarens service historia. Ta hänsyn till dessa faktorer och justera priset utvärdering i enlighet därmed.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79204.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.