Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man registrerar en bil på nätet i Idaho

Om din bil registreringen skall förnyas i delstaten Idaho, kan du spara tid genom att fullfölja processen på nätet. Du måste dock vara bosatt i en av 30 Idaho län att dra nytta av online registreringsprocessen. Avgiften för online-registreringen är tre procent av registreringen förnyelse pris plus $ 1 i december 2010. Avgiften krävs av säljaren, det är inte hålls av Transportation Department. Saker du behöver
Registration förnyelse vykort
Major kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Klicka på "Internet Explorer" ikonen på aktivitetsfältet. Navigera till Idaho Transportation Department hemsida. Håll musen ovanför "DMV" fliken från toppen menyval och klicka på "Online-tjänster" från rullgardinsmenyn. Klicka på länken för "Vehicle Registration Förnyelse," som visar en bild av en registreringsskylt.
2

Skriv in ditt vykort numret i utrymmet. Numret visas under "bil nummer" på vykortet. Skriv in ditt registreringsnummer och klicka på "Fortsätt." Addera 3

Granska ditt fordon informationen på nästa sida. Fordonets år, märke, modell och VIN måste vara korrekt. Klicka på färgen på din bil från rullgardinsmenyn och ange ditt telefonnummer i rutan, klicka på "Fortsätt."
4

Titta på din adress för att säkerställa att det är korrekt. Om det inte är, klicka på "Ändra adress" och skriv in en ny adress. Annars klickar du på "Fortsätt". En ny sida kommer upp. Klicka på lämplig ruta för en-eller två-års-registrering (priser visas).
5

Skriv in din faktureringsinformation i fälten. Inkludera ditt telefonnummer och e-postadress så att du kan kontaktas i händelse av ett fel. Klicka på "Nästa"-knappen.
6

Skriv in ditt kreditkortsnummer, korttyp och utgångsdatum. Klicka på "Nästa" för att slutföra din beställning. Den Idaho Transportation Department råd att skriva ut kvittot sidan från bekräftelse och hålla den i handskfacket tills dina papper anländer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79188.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.