Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en Ägarens kort på en övergiven bil

Om du märker en övergiven bil på din privata egendom, kanske du kan få titeln (ägarens kort) om - när du anmäler fordonet till brottsbekämpning - nej man hävdar det. Bogsering företag kan också sälja bilar för att täcka sina bogsering kostnader om ingen ägare kan hittas, låter som en ny ägare för att få äganderätten till en tidigare övergiven bil. Det viktiga att komma ihåg är att den person som övergav bilen eller fordonet får en rättvis chans att hävda det första, hur länge de har beror på lagarna i din stad eller stat. Instruktioner
1 p Om du är intresserad av att få äganderätten till en övergiven bil som är på din egendom, bör du vänta förmodligen ett par veckor efter det först övergavs för att ge ägaren en chans att återvända.
Sida 2 p Om ägaren inte har återvänt inom några veckor, kontakta din lokala polisstation rapportera övergivna fordonet. När officeren har tagit fram en rapport, be honom att inte ha ett bogsera företag som heter. Säg till honom att du är intresserad av att få titeln om ingen ägare kan hittas. Be honom att skicka ett meddelande till den registrerade ägaren, eftersom du inte kommer att ha tillgång till den personens kontaktuppgifter.
3

Efter erforderligt antal dagar har gått, om fordonet inte har hävdade, lämna alla nödvändiga handlingar som en bärgning titel och redogörelse av fakta, med lämplig myndighet så att du kan få titeln till den övergivna bilen. Du kan också behöva betala några anmälningsavgifter.
4 p Om du arbetar med en bogsering företag att köpa en övergiven bil, se till att bogsering företaget redan har vunnit titeln på den första. Du kan behöva re-titel om bilen har förklarats bärgats eller junked.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78590.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.