Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att beräkna hur mycket bil du har råd

Köpet av en ny bil är en av de viktigaste köpbeslut individer gör. Med tanke på de höga kostnader som är förknippade med att köpa en ny bil, är det viktigt att påbörja processen med en klar uppfattning om hur mycket pengar du har råd att spendera. Att veta denna viktiga bit av information kommer att hjälpa dig att känna dig säkrare på att spendera en så stor summa pengar och kommer att spara dig stress i framtiden. Instruktioner
1

Bestäm vad din månatliga bruttoinkomst är. Detta är hur mycket pengar du tjänar varje månad före skatt eller andra avdrag lönelistan.
2

Multiplicera din bruttoinkomst med 0,36. Till exempel, om du hade en bruttoinkomst på $ 30,000, skulle du multiplicera 30.000 med 0,36 för att få $ 10.800. Resultatet blir den totala mängden pengar som du har råd att spendera på lån betalningar för månaden.
3

Bestäm hur mycket du redan spenderar i lån betalningar varje månad. Detta kommer att inkludera kostnaden för ditt lån, kreditkortsbetalningar, studielån och andra betalningar lån.
4

Subtrahera vad du redan spenderar i lån betalningar varje månad från det totala belopp som du har råd att spendera på lån betalningar varje månad. Resultatet kommer att vara hur mycket pengar du har råd att spendera på en bil betalning varje månad. Till exempel, om du har $ 10.800 att spendera på lån betalningar och du redan spendera $ 8.000 på din inteckning och kreditkortsbetalningar, skulle du subtrahera 8.000 från 10.800 för att få en bil betalning av $ 2800 per månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78791.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.