Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Den bästa Hardtop

Ingenting trollformler ungdomar bättre än en cabriolet . Den första varma vårdagen och sista solig eftermiddag på hösten ger perfekta möjligheter att njuta av solen och himlen från bilen för unga förare och unga i hjärtat . Fördelar och nackdelar

bästa funktionerna i hardtop cabriolet är den ökade säkerheten , särskilt när parkerad och låst . En hardtop ger i allmänhet en tystare gång och är mer väderbeständig än en soft - top cabriolet . Förvaring av hardtop och dess mekanism är ibland en nackdel , eftersom det begränsar lastutrymmet .
Innovatörer

europeiska konvertibler var första med hardtop , börjar med Mercedes 1996 . Alltigenom de första åren av 21-talet , europeiska och japanska designers fortsätter att leda fältet med modeller från Mercedes , Mazda , Ferrari och andra .
Bästa Hardtopsen
< p> Konvertibla köpare fortsätter att gynna Mercedes SLK efter sina år av teknisk erfarenhet . Bland övriga topprankade hardtops är Mazda Miata och BMW 3-serien . Metall och plast tak är tillfredsställande i dessa bilar , men överklagandet av Cadillac XLR minskas med begränsningen till vänsterstyrda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79253.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.