Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper Bärgade Fordon

Att köpa en begagnad bil kommer att spara lite pengar , men att köpa en bärgade fordon kommer att spara ännu mer pengar . En bärgade fordon är ett fordon som förliste och anses vara " rädda " eftersom det skulle kosta för mycket att reparera den . Att köpa en av dessa , måste du hitta ett ställe som säljer bärgade bilar som de flesta bilhandlare inte säljer dessa fordon . Även om det gör det lite svårare att hitta en, det är långt ifrån omöjligt . Saker du behöver Málaga Telefon
Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Kontakta lokala bil försäkringsbolag . Berätta om ditt intresse för att köpa en bärgad bil . Vissa platser kan berätta var de skickar sina bärgade bilar , vilket är antingen junkyards eller bärgade bilhandlare .
2

Besök eller ring återförsäljare auto organ . Fråga dem om de vet var försäkringsbolagen skicka sina bärgning fordon . Några av dem kanske vet var de går .
3 junkyards

Call . De får trasiga fordon hela tiden , så chanserna för dem som har en bärgade fordon är högre än andra ställen . Om de inte har någon , be dem där du kan köpa en.
4

besöker webbplatser som säljer bärgade bilar . Köra en sökning efter " bärgade köpa fordon " dyker upp många webbplatser som säljer dem . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78778.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.