Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man hyra en bil i South Carolina

Leasing en bil kan vara ett utmärkt alternativ för konsumenter som endast tänker använda bilen under några år, eller för människor som njuter av spänningen i att köra en ny bil men vill undvika besväret att sälja ett fordon. När du har hittat en bil som du vill hyra i South Carolina måste du betala skatt fordon egendom, teckna försäkring, register och titel din nyligen leasade fordon. Instruktioner
1

Besök en bilfirma och identifiera fordon som du är intresserad av att hyra. Då forskning information om dessa fordon. Var noga med att notera varje bilens beräknade restvärdet, eller värde vid slutet av leasingperioden. Bilar med högre restvärden kan hyras för mindre pengar, eftersom de kommer att vara mer värdefullt till återförsäljaren när du kommer tillbaka dem i slutet av hyresperioden. När du har forskat på fordonet, kan du förhandla hyresavtalet pris och villkor med återförsäljaren.
2

Skaffa Tillverkarens ursprungsintyg för din hyrda bil av försäljaren. Du behöver detta certifikat när du registrerar dig och titel bilen.
3

Betala all skatt fordon egendom som behövs för ditt fordon. Skatten fastställs på ett län-vid-länet basis, för information om krav på fastighetsskatt i ditt län se de dokument som är kopplade i avsnittet Resurser nedan Skaffa försäkring för din bil från en licensierad auto
4

. försäkringsbolag. South Carolina kräver drivrutiner för att få ett minimum av $ 25.000 av kroppsskada försäkringsskydd för två skadade per olycka, plus $ 25.000 av egendomsskada ansvarsförsäkring.
5

Fyll i en ansökan om intyg om titel och registrering (South Carolina Department of Motor Vehicle (DMV) Form 400, som är länkad nedan i Resources. Du måste fylla i denna ansökan i samband med den återförsäljare som du hyr från. Du måste använda ditt fullständiga namn när du fyller i formulär. Ta ansökan till din lokala DMV kontor. Fordonets titel endast att lista leasingbolaget, medan registreringen kommer att lista både ditt namn och namnet på leasingbolag. Anmälningsavgiften är $ 15, i september 2010.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78898.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.