Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en gratis VIN

Alla fordon som tillverkats sedan 1981 kommer med en unik , 17 - siffriga chassinumret eller VIN . Att köpa och sälja fordon , har termen " VIN " kommit att betyda en rapport baserad på VIN . Du kan få ett fordon sammanfattning med VIN på flera webbplatser, inklusive tillverkare . Vissa företag compile " Vehicle History Rapporter " med hjälp av VIN med information från försäkringsbolag , bogsering företag och verkstäder . De tar betalt för dessa rapporter , men det betyder inte att du måste betala för dem själv . Instruktioner
1

Decode din VIN gratis på angelfire.com . Var och en av de 17 siffrorna i VIN har en betydande innebörd . Klicka på länken för varje siffra att avkoda landet , tillverkare , olika koder utrustning , modell , år , tillverkningsanläggning och serienummer , tillsammans med en säkerhet kontrollsiffra för att se om antalet är bedräglig .
2

Ange ditt VIN in i utrymmet vid dvm.org . Klicka på " Sök " för att få en sammanfattning av ditt fordon information och antalet fordon historia rapporter tillgängliga . Det finns inte en avgift för sammanfattningen , men platsen kommer att erbjuda olika alternativ att köpa en rapport fordon historia . Du har ingen skyldighet att göra det .
3

Fråga återförsäljaren säljer en begagnad bil för ett fordon historia rapport . Om de inte har en tillgänglig , berätta för dem att du inte är intresserad av att köpa en bil utan en rapport . Många återförsäljare eller säljare kommer sedan att göra investeringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78976.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.