Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Skaffa en bil titel i Illinois

Att få en ny titel i Illinois är en enkel process tydligt utformat av delstatsregeringen. Du måste göra detta om du köper en ny bil i Illinois eller importera en out-of-state fordon för långvarig användning i Illinois, som statens lag kräver att out-of-state fordon registreras med statssekreteraren och byta till Illinois registreringsskyltar. Instruktioner
Inköp i Illinois
1

Besök en Illinois statssekreterare möjlighet att plocka upp ditt formulär titel applikation eller ring 1-800-252-8980 för att få det skickas till dig.
Sida 2

Fyll i formuläret titeln ansökan VSD 190. Dubbelkolla att chassinumret, vägmätare rating och andra fordon informationen är korrekt.
3

betala skatten fordonets användning om du inte redan har. Skicka Tax Form RUT-50 och betalning om du köpt bilen från en individ och Tax Form RUT-25 och betalning om du köpt bilen från en licensierad återförsäljare.
4

leverera handlingarna och $ 95 Registrering Avgift personligen till en Illinois statssekreterare anläggning eller per post till:

statssekreterare

Vehicle Services Department

501 S. 2nd. St, Room 014

Springfield, IL 62756
Att Out-of-statliga fordon till Illinois
5

Registrera eventuella fordon i din ägo med staten inom 30 dagar efter upprättandet ditt uppehållstillstånd om du är en ny hemvist i staten Illinois. Följ samma procedur som ovan, men ta med din aktuella titeln till statssekreteraren som bevis på ägande.
6

Skaffa ett certifikat besiktning om bilen är tillämplig. Enligt statens lag måste vissa fordon inspekteras.
7

försäkring Inköp ansvar om fordonet inte redan är försäkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79101.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.