Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil utan pengar eller kredit

Köpa en ny eller begagnad bil kan vara svårt om du inte har en god kreditvärdighet och väldigt lite pengar. Dina chanser för att få ett billån minskar också om du har en negativ kredit historia eller ingen alls. Det finns alternativ, men det hjälper dig att köpa en bil med några pengar eller kredit. Instruktioner
1

Hitta en bil som du vill köpa. Begagnade och certifierade begagnade bilar är de bästa alternativen i motsats till helt nya bilar sedan används de är billigare.
2

Hitta ett samarbete signerat för en egenfinansiering lån. Ett samarbete signerat bör vara en person med god kreditvärdighet som kommer att godkännas för ett billån, föräldrar, syskon och släktingar kan användas. Vid användning av en co-signer att köpa en bil, kommer samarbete signerat kredit omprövas.
3

Besök återförsäljare som har den bilen du vill köpa. Förhandla med säljchef på pris och förklara att du kommer att använda ett samarbete signerat för en bil lån. Om du inte har ett samarbete signerat, det är lån som kan erhållas för individer med dåliga krediter, vissa återförsäljare specialiserade på dessa typer av erbjudanden egenfinansiering men räntor och avgifter kan vara mycket hög. Skriv en eventuell köpare och egenfinansiering pappersarbete som krävs för att genomföra försäljningen.
4

Erbjud återförsäljaravtalet din nuvarande bil som inbyte handpenning för din nya bil om du har en bil. Använd din nuvarande bil som en delbetalning slipper lägga ner några pengar när man köper en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78423.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.