Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Sue för dålig bil Deals

Att köpa en ny eller begagnad bil kan vara en skrämmande upplevelse även om du har gjort timmar av forskning på den perfekta bilen. När du hittar den du vill ha, signera alla papper och kör bort det partiet, kan känslan vara spännande. Motsatsen kan vara sant om du upptäcker din bil är en citron eller du fått en dålig affär på bilen. Det finns olika sätt att stämma i domstol om du fått en dålig affär på en bil. Instruktioner
1

Forskning på din stater citron lag. Om du tror att du fått en dålig affär på grund av dolda fel på bilen själv, kan din statens Lemon Lagar täcker dig. Många statliga Lemon Lagar varierar, så läs bestämmelserna i din statens lag på webbplatsen för din statens motorfordon avdelning. Vissa stater kräver 10 brister ska dokumenteras, till exempel, eller ett visst antal reparationer som har gjorts inom en garantiperiod. Vissa statliga lagar gynnar konsumenten mer än andra.
2

Ta bilen till en mekaniker. En mekaniker kommer att kunna se exakt vad som är fel och hur mycket det kommer att kosta att åtgärda. Addera 3

Kontakta en advokat. En advokat kommer att kunna avgöra om du har ett ärende enligt en citron lag, eller om du betalat för mycket eller har egentligen inte med i bilen. När du köpt bilen, undertecknade du ett avtal som förtecknas vad du betalat för och vad dealern ger dig i gengäld. Advokaten kommer att berätta om det fanns några kontrakt kränkningar.
4

Arkiv pappersarbete. Advokaten kommer att lämna in stämningsansökan och kommer att meddela återförsäljare av domstol datum. Dealern kommer att kontakta sina advokater och antingen kämpa i domstol eller kommer att försöka lösa utanför domstol. Om ärendet går till rättegång, kan det gå månader innan ett slutgiltigt beslut fattas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79034.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.