Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du ändrar personliga registreringsskyltar

Personliga registreringsskyltar är den brittiska motsvarigheten till personliga registreringsskyltar i USA. Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA) håller en databas med de personliga registreringsskyltar som är tillgängliga för köp. Om du vill ändra din nummerskylt, kommer din gamla plåten får tillbaka till databasen under registreringsprocessen så det finns inget formellt förfarande för att bli av med din gamla plåten. Oavsett om du är en John eller en Julie, är det naturligtvis att finnas ett urval av registreringsskyltar att välja mellan. Instruktioner
1

navigera till "DVLA personifierade registreringar" hemsida.
2

Skriv ett namn eller en fras i "Sök" textrutan. Till exempel, för att typ "Anna" i textrutan visa alla tillgängliga plattorna med "Anna" som en del av plattan.
3

Klicka på "Sök".

4

Välj en plåt och klicka sedan på "Köp nu". Tallrikar priserna startar på £ 250.
5

Läs begränsningar för registrering. Till exempel kan vissa registreringsskyltar endast placeras på fordon 2007 eller äldre.
6

Köp plattan. Som en del av registreringsprocessen, blir du ombedd att associera plattan med din bil. När överföringen är klar, kommer din gamla personlig skylt att visas i DVLA system som finns att köpa till en annan köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79126.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.