Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man sparar ihop till en bil

Ha koll på att ny eller begagnad bil men du är inte säker på hur man ska betala för det? Denna artikel kommer att hjälpa dig att räkna ut en strategi för att få dig i förarsätet, oavsett om det är en begagnad Toyota Camry eller en helt ny Audi R8. Saker du behöver
inkomst
sparkonto
Visa fler instruktioner
1

Innan du kan bestämma hur mycket du ska spara ihop till en bil, bestämma vilken bil passar dina behov. Att köpa en bil som inte gör vad du behöver det för att göra kommer att hamna orsakar dig frustration och förlorad tid /pengar. Vill du pendlar till jobbet varje dag och behöver något gas effektivt som en Toyota Prius hybrid? Om du dra massor av last, vad sägs om en Ford F150? Kan du spara mer pengar att köpa den används? Att köpa en begagnad bil som är bara 2-3 år gammal (eller 10-40,000 miles) är mycket smart eftersom det ger den första ägaren (s) för att ta det stora avskrivningar drabbade under de första åren medan bilen fortfarande sannolikt har 3 /4ths av sin livslängd kvar. Oavsett vad du bestämmer dig, se till att detta är ett köp som du inte kommer att ångra. Gör din forskning.
2

Nu när du har gjort dina läxor, du vet en uppskattning av hur mycket bilen kommer att kosta dig totalt ut genom dörren (OTD). Hur mycket behöver du spara för en handpenning? Eller kanske du vill spara ihop till allt det?
P Om du ska finansiera bilen med ett billån, är det rekommenderat att du betalar minst 20% handpenning för längre än 36 månader. Även längre lån minska de månatliga betalningarna, kommer de att kosta dig mer i slutändan.
3

Så nu vet du dina besparingar mål. Ta en titt på din månatliga budget och räkna ut hur mycket du kan avvara per månad för en bil betalning. Låt oss säga att det är $ 300 och ditt sparande mål för en handpenning är $ 3000, så det är 10 månader. Varje månad, lägga dessa pengar på ett sparkonto (helst en med en hög apy så att du kan få en viss ränta) som om du redan gör betalningar på en bil. Efter din handpenning, vad kommer din månatliga betalningar vara? Det bör inte vara mer än $ 300 per månad eftersom det är allt du kan avvara. Kontrollera att du tar försäkring, gas och underhåll beaktas.
4

Efter ditt sparande mål nås, du är redo att köpa. Shoppa runt banker som Bank of America, Capital One, eller Wells Fargo, och kreditföretag för bästa ränta på ett billån. Sen shoppa återförsäljare för bästa pris på din bil. Aldrig falla för att köpa en bil du inte har råd.

Några år senare, efter att du har betalat av ditt lån, kan det vara en god idé att fortsätta att sätta $ 300 i ditt sparkonto som om du är fortfarande gör månatliga betalningar. Detta kommer att hjälpa om du behöver det för bilreparationer eller du kan även betala din nästa bil i sin helhet, kostar dig inget intresse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78483.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.