Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Är Billeasing Valuta för pengarna för familjer användare?

Leasing kan bevisa ekonomiskt givande. För att till fullo utnyttja fördelarna med leasing, skall fordonet fortfarande i bra till utmärkt skick hela tiden och får inte överstiga 15.000 miles per år. Annars kan avgifterna bli kostsamt. Fördelar
p Det kan vara värt att njuta av en ny bil som kommer med vägassistans och en stötfångare till stötfångare garanti, speciellt när din familj är beroende av bilen. Du behöver inte oroa dig för dyra reparationer eller bli strandsatta utan gratis bärgningsbil service under garantiperioden. När hyresavtalet är över, kan du gå bort att hyra igen.
Överväganden
p Om du överskrider körsträcka för din hyra, kan du räkna med att betala omkring 15 cent för varje mil över. Tänk på din familj resor, körsträcka från hemmet till skolan eller om barnen är närvarande eller kommer att vara aktiv i några fritidsaktiviteter.
Typer

De låga utbetalningar för leasing är vanligtvis baserade på en 36 - eller 39-månaders sikt och 12.000 till 15.000 miles per år. Ändra term eller körsträcka kan leda till en signifikant ökad betalning, liknande finansiering. Välj ett hyresavtal som håller bilen under garanti med rättvisa utbetalningar.
Varning

leasade fordon skall förbli i gott skick --- You'Ll måste vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra skador eller fläckar från barn. Vid slutet av perioden, är du fullt ansvarig för slitage-och-tår skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78888.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.